Khamis, 16 Jun 2011

sayang saya :))


 ni dea princess petir .
sejak sejak ni ashik la berselisihan faham kan. .
aku syg kaw la wey . syg syg sgt , hee
sengett pulokk . malehh r nak rotate . hee
ok now. budak kat atas ni tenga merjukk  , hahah, tak comel doh majok2 ni , ngee/

awak awak, sy tetap cicy yg dulu la.. semalam awak text tak bg saye ingt memory kite kann. heeyyy ,
gla ka ? mane boleh lupe memory kita , itu je la satu2 memory kita besame kan ..*PLKN.
ingat tak tyme tyme kite kat kem ,
di bawah bulan ournama kite mkn same2 kan .. rindu tyme tu kann ,,
ingt tak lgu tema kite TENTANGBULAN , '
ingt tak kite berlakon awak jd mak . saye jd anakk. sy yg paleng kecoh jerit2 kann
..
then kite wat persembahan pak kadok  klaka kan tyme tu ...
awak tak rindu ke tyme tyme tuu ..
kite ge mkn same2 . ge toilet , makan megii . nak balek kan tyme tu .
kalau tyme nak tido tu sore awak palengkuadd . then nanty fiera mara kan ,
hmm . rindu saat saat tu ..
now kite da jauh  tp aty kite dekad kan,,
sy syg awak la,,
kalu kite gado2 tu buat persahabatan kite labih erat ,,
haaa , awak ingat tak tyme tangan awak sakett , sy kan yg ikat rambot awakk , kan .. ngade2 kn tyme tu :P
. PLKN da menemukan kite . so tanak la sia sia kan pertemuan2 tu .. tanak la mrajok . mara sy lagi ..
.. no matterr wat happen[ok bi aku terok] , sy syg awk,, sy ingtt ,awak yg salu nek kn smngt saye ,pujuk saye bile sy nages mse kat kem..
cume cume skang kite da jauhh , ta msg ta bemakne sy lupe awak,
 tak okayyy ,,
sy syg awak laaa !


okAY ni tyme kite poco poco . juget2 lagu nobody n celine dion , ohh so tachink kan, tp video dy da ilang kannn , tp takpe ia takkn pena ilang dari dlm aty n intn kite kan :) 
*ryndu tyme ni sgt2... :(
org sembayang kita dok amek picca kan :D


ni  gamba kite mase mlm last kan.. kita berlima je kan dalam dorm , then kite berkawad kan, awak nak sy masokkan ke video sengal kite tu ? 
heheh.. awak awak sume tak tido . sbb jage sy tido kan , sbb fiera pesan 'jage adek aku baek2,, jgn smpi dy ngigau berjaln. heheh..
awakkk. rinduu la , awak tak trindu ke ?
awak jgn la mara sy lamelame ea..
awak tak pena pon wat sy semak ,,, taw,.. 
i love you laa.....

see . kennagan terindahh kite , sume kat sini kan , how can i fogettt this moment ha ?tak boleh n takan pena lupe la syg , :)
ok  
ok , jary kecil ku da penat nak menaep . nak menaip keje geo pulak*tade kaitan*
credit to nurhidayah rodzi :) princess petir *obeyyy obey !!!!